'Boeken gooi je toch niet weg', zegt ze vol overtuiging. 'Dat hoort niet'. En dus heeft ze stapels met boeken door het hele huis. 'Ik houd van boeken', zegt ze met een glimlach op haar gezicht. Ze heeft haar boeken mooi uitgestald in haar woonkamer. 'Vroeger hadden we niet veel boeken, hooguit twee in mij jeugd' vertelt ze me. 

Tijd voor weer een nieuwe uitdrukking! Deze week kwam tijdens een opruimopdracht naar voren 'boeken die doe je toch niet weg!'. Het niet over je hart kunnen verkrijgen om boeken weg te doen zie ik vaker. Er is echter maar een ding wat een schrijver wil en dat is gelezen worden. En hetzelfde geldt voor een boek. Het bevat een verhaal dat gelezen wil worden. Als er al genoeg exemplaren van zijn om het verhaal te bewaren en het betreffende boek een aantal keer gelezen is wil het papier een nieuw verhaal. Met een nieuwe jas. Dus geef je boeken door en bewaar alleen de boeken waar je echt heel blij van wordt. 

Houd me op de hoogte
Ik vind het altijd erg leuk om te horen waar jij inspiratie uit haalt. Niets leukers dan een voor-erna foto naar aanleiding van mijn blog of tips. Ook vind ik het leuk om te horen waar jij tegenaan loopt. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via social media. 

Subscribe to our mailing list

* indicates required

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Dorien

Ontvang leuke opdrachten en blogs die je inspireren om op te ruimen en te ontspullen. Let op: opruimen en ontspullen is leuk en geeft je energie. Het zet je in beweging en geeft je een heerlijk gevoel. Er wordt zorgvuldig omgegaan met je gegevens: Privacyverklaring.Dorien

Dorien Man

Ik ben Dorien en met Ruimte in je Ruimte help ik jou bij het opruimen, ontspullen en het moeiteloos onderhouden van de ruimtes in jouw huis, zodat er blijvend ruimte ontstaat voor positieve energie. Ruimte maken is dé eerste stap naar een positief en betekenisvol leven.

      

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden. Ik kijk graag met je mee.