Breng jij ook teveel tijd door op je telefoon. Wordt je continu verleid door de apps? Lees deze blog voor tips.

Ruimte op je telefoon

Wist je dat er 28?! apps op mijn iphone scherm passen? Ik bonjourde per direct de helft naar de tweede pagina. Met een dikke glimlach zag ik waar er toen opeens ruimte voor was: ouch!

Lees meer


Spullen loslaten die je aan je identiteit hebt gekoppeld blijkt voor velen heel lastig. Zonde, het belemmert je namelijk in de groei waar diezelfde identiteit zo naar verlangt.

Ruimte voor je identiteit

Bij je identiteit horen bepaalde spullen. Spullen kunnen je gevoel van identiteit versterken. Je identiteit verandert continu en dus ook de spullen die daar bij horen. En daar gaat het vaak mis.  

Lees meer


‘Wie wat bewaart heeft wat’ is een van die mooie Nederlandse uitdrukkingen die helaas bij velen zorgt voor heel veel spullen in huis. Daarom luidt mijn tegenhanger ‘Wie loslaat die geeft wat’.

Wie loslaat die geeft wat

‘Wie wat bewaart die heeft wat’ is een van die mooie Nederlandse uitdrukkingen die helaas bij velen zorgt voor heel veel spullen in huis. Daarom luidt mijn tegenhanger ‘Wie loslaat die geeft wat’.  

Lees meer


Boeken en tijdschriften die je nog moet lezen. Zonder dat je het door hebt zitten ze in je hoofd. Zonde. Tijd om op te ruimen.

Geclaimde ruimte: ongelezen letters

Boeken in je kast die je nog niet gelezen hebt. Een tijdschrift dat op de mat valt terwijl je de vorige editie nog niet uit hebt. Ze claimen niet alleen ruimte in je huis maar ook in je hoofd.  

Lees meer


Ik hoor regelmatig dat iemand zelf wel kan opruimen maar de anderen in huis zich er niet aan houden. Of dat men wil beginnen maar die anderen dan wel mee moeten willen doen.

Ruimte voor de ander

Er is soms niets grappigers dan de irritatie tussen twee mensen die bij elkaar in huis wonen. Die dynamiek tussen twee geliefden zoals in de film ‘What Happens in Vegas' blijft hilarisch. 

Lees meer


In de maand september heb ik meegedaan met de ‘minimalist game’. In deze blog vertel ik je over mijn ervaringen. En natuurlijk over het resultaat.

Minimalist game: mijn ervaringen

In de maand september heb ik meegedaan met de ‘minimalist game’. In deze blog vertel ik je over mijn ervaringen. En natuurlijk over het resultaat. Hoeveel heb ik weggegeven?

Lees meer


Het idee van een challenge is dat je in beweging komt en blijft. Je krijgt een aantal opdrachten die je helpen. En wat jij daarmee doet mag jij zelf weten. Het gaat om je intentie.

Challenge: het gaat om de beweging

Zoals ik al liet weten doe ik in september mee aan de minimalist game. Later meer over mijn resultaat en ervaringen. Nu wil ik het hebben over een challenge op zich. Er valt me namelijk iets geks op. 

Lees meer


Als er iets is wat ik vaak hoor dan is het wel dat de foto’s zich opstapelen. Er kortom als een berg tegen opgezien wordt om ermee aan de slag te gaan. En dat is heel erg zonde.

Ruimte maken voor foto's

Als er iets is wat ik vaak hoor dan is het dat de foto’s zich opstapelen. Door de stapels wordt er tegen opgezien om aan de slag te gaan. En dat is zo zonde. Foto's verdwijnen ongebruikt in de stapels met foto's. 

Lees meer


Dorien

Ontvang leuke opdrachten en blogs die je inspireren om op te ruimen en te ontspullen. Let op: opruimen en ontspullen is leuk en geeft je energie. Het zet je in beweging en geeft je een heerlijk gevoel. Er wordt zorgvuldig omgegaan met je gegevens: Privacyverklaring.Dorien

Dorien Man

Ik ben Dorien en met Ruimte in je Ruimte help ik jou bij het opruimen, ontspullen en het moeiteloos onderhouden van de ruimtes in jouw huis, zodat er blijvend ruimte ontstaat voor positieve energie. Ruimte maken is dé eerste stap naar een positief en betekenisvol leven.

      

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden. Ik kijk graag met je mee.